Huomenna tulee oma rakkaani, sydämeni valittu ja kultaisin kahlein minuun kahlittu ukkoni! Aika runollista, vai mitä. Hän tulee lähes yöllä Helsinki-Vantaalle, josta käyn omin päin hänet "hakemassa" -tosin siis julkisilla kulkuneuvoilla.  Lauantaina hän vie minut jonnekin ilmeisesti yöksi ensi viikolla olevan vuosipäivämme vuoksi,  mutta minulla ei ole kyllä hajuakaan, minne. Ja sunnuntaina vaan ollaan ja kenties lenkkeillään. Ihanaa! Ihanaa, että minun oma mieheni tulee tänne, vaikkakin vain muutamaksi päiväksi ja lisäksi molemmilla on töitä (ja mullakin yksi ilta myös töissä) ....mutta saa olla edes lähekkäin ja vaistota, että toinen on samassa maassa ja paikassa. Ja saa helliä ja kehua toista. Ja niskaa hierotaan ja päätä silitetään molemmin puolin.  Toivottavasti ei vain tule kovia pettymyksiä; niitä kun tuntuu AINA tulevan juuri silloin, kun odottaa positiivisia asioita -loogista kyllä. Ja taidan yleensä jopa itse olla se henkilö meistä kahdesta, joka ei kestä Positiivisia Odotuspaineita, vaan repeää riitelemään. Ja kaikki vain siksi, että on helvetillinen ikävä toista ja se on huomattavasti helpompi kestää, jos on riidoissa. No, toivottavasti niin ei kuitenkaan käy.

Niin, saan myös tietokoneen huomenna tai maanantaina. Jipii!! Hyvästi skype-puhelut töissä ja turhautuminen, kun ei pääse illalla nettiin. Tervetuloa vapaus ja ylenpalttinen googlaus, chättäys, skypettäminen, surffailu ja mesettäminen!!! ATK-tukihenkilömme ei tosin luvannut auttaa ohjelmistojen asentamisessa, koska tämä kone on edelleen ikään kuin kotikone, vaikka sitä töissä käytänkin. No, sama se. Tervetuloa myös laittomat kopiot ohjelmista! Olen pikkurikollinen, hahaa!

Muuten, kaverini Kissa on nyt sitten taas väleissä sen Open kanssa. Saa nähdä., tuleeko siitä mitään. Ainakin hän säteilee varovaista tyytyväisyyttä, joten pidän peukkuja. Ehkä myös Tintin sokkotreffeistä tulee sitten jotain? Hmm, jään odottamaan jännityksellä. Joskus tuntuu, että kavereiden elämät ovat paljon jännittävämpiä kuin omani. Mutta huomenna, huomenna munkin elämäni on jännittävää ja ihanaa ja kaikkea, kunhan vain miehen kone saapuu turvallisesti perille!!