Niinpä. Ja itse kuulun epäilemättä edellämainittuun ryhmään tänään. Olen valvonut yhteen soittoon nyt yhteensä 32 tuntia, joten meno alkaa olla sen mukainen. Äsken kävin erään ystävän kanssa syömässä pötsin täyteen kinkkiä, mikä latistaa tunnelmaa entisestään. Työssä oli rankempaa kuin yleensä, ja siksi on tavallaan myös henkisesti aika puhki. Olen tainnut olla liian pitkään kyseisessä paikassa töissä, kun nykyään valveilla pysyminen yön läpi on paljon vaikeampaa kuin ennen. Silloin kun aloitin, olin aina varsin täpinöissä öiseen aikaan, eikä uni meinannut tulla laisinkaan silmiin. Nyttemmin ei ole sellaista ongelmaa ollutkaan...

Miehen kanssa ollaan soiteltu, eikä mikään ole muuttunut miksikään, paitsi että minusta tuntuu, etten ole hänen kanssaan riittävästi yhteydessä. Hän on kuitenkin ollut viime vuodet uskoutumisen kohde ja ajatusten lähde, ja nyt hän on poissa, poissa, poissa...Miekkonen sanoi olleensa jazz-konsertissa jossain ja kysyneensä minulle töitä eräältä tuttavaltaan. Toivotaan, että tärppäisi!

Tintti on muuten menossa parin päivän kuluttua sokkotreffeille. Kyseessä on joku opettajamies, jota itse asiassa edes deittien järjestäjä ei tunne. Tintille voi aina toivoa vain hyvää ja toden totta, pitää taas pitää peukut pystyssä, että kyseinen äijä olisi mukavampi kuin edellinen ketale, jota Tintti tapaili. Tuo munapää nimittäin päätti arvostaa harrastuksiaan enemmän kuin naistaan. Näitä miehiä on kyllä nähty ennenkin. Monille tuntuu olevan selvää, että prioriteettina on työ/harrastus ja kakkosena nainen. Silloin tuntuukin omituiselta, että nämä samat miehet olettavat automaattisesti, että naisen prioriteetti on joka tapauksessa mies ja muut asiat elämässä ovat naiselle toissijaisia. Miehet ovat varmaan tottuneet yhteiskunnassa siihen, että tällainen käytös tuottaa hedelmää, koska en saata uskoa, että tuommoinen käyttäytyminen olisi geneettisesti määräytynyttä. Minusta evoluutiossa miehelle ei ole ollut mikään etu, että hän aliarvioi naista. Pikemminkin asia on niin, että sellaiset miehet saavat nopeasti paistinpannusta päähän.

Nyt hiukan vielä hommia ja sitten kotiin unten maille. Menipä taas hukkaan tämäkin sunnuntai.