Tänään ei mies herättänyt, vaan nukuin peräti yhdeksään. Hampaita pestäessä alkoi kuulua vieraskielistä naisen puhetta: täällä onkin keskusradio! Jännittävää, tulee ihan ala-asteajat mieleen. Hieman huolestutti, että mikähän tämän puheen tarkoitus on; voiko täällä mahdollisesti olla tulipalo tai kaasuvuoto? En kuitenkaan havainnut mitään sentyyppistä liikennettä ulkona, joten jäin vain kotiin kokeilemaan astianpesukonetta (se toimii, jes jes!), eikä mitään ole ainakaan vielä tapahtunut, joten ehkä se oli vain mainos. Muuta en ymmärtänyt puheesta, kuin että ainakin kerran se sanoi varmasti "kuusi".

Pitäisi tehdä töitä taas tänään, mutta ei viitsisi. En ole sitä paitsi liikkunut tai siis kuntoillut laisinkaan nyt varmaan puoleentoista viikkoon, mikä on kyllä tosi huono juttu. Tekee tosi löysän olon. Ei ole vain vielä accessia kuntosalille eikä ulkona juokseminen huvita, kun tuntuu olevan niin saasteista -huomaan sen aikamoisina ylähengitystieoireina...Toivon mukaan siivoaminen korvaa tämän.

Tänään käväisemme Amyn luona, sinne tulee kai muitakin. Lupasin tehdä salaattia. Ehkä menen iltapäivällä sitä ennen kaupungille, mutta suoraan sanottuna ei hirveästi huvittaisi, koska ei täällä ole mitään keskustaa, vaan koko kaupunki on samaa mössöä -kauppoja, asuntoja, kauppoja, taloja, kojuja, ei puita. Eurooppalainen ei hahmota tämmöistä.