Satuin nakemaan eilen delfiinin selan meressa! En nahnyt koko elainta, mutta eva vilkahti monta kertaa, ja luulin sen aluksi olevan itse asiassa hai. Niitakin taalla kuulemma on.

Eilen oli pieni vastaanottotilaisuus, jonka jalkeen olo oli aika tyhja. Ihan kiva puhua  kaikenlaisten ihmisten kanssa, mutta osa oli selvasti sita mielta, etta olen liian alhainen matonen jutellakseni heidan kanssaan, ja osa todennakoisesti ei pitanyt englantiani kovin hyvana. Mutta tietysti on sekin osa, joka varmaan ihan piti minusta. Taalla en kuitenkaan pysty niin hyvin arvioimaan sita, mita ihmiset ajattelevat, koska kulissit ovat suomalaisia paremmin pystyssa. Ja kaikki ovat tietysti hirvean menestyvia, kauniita ja hyvatapaisia.

Tanaan alkavat itse hommat, ja odotettavissa on iltakymmeneen asti ohjelmaa. Ainoa huono puoli tahan mennessa on se, etta en pysty nukkumaan kovin hyvin asuntolassa, koska siella ilmastointi klonksahtaa joka 15. minuutti kovaan aaneen, kun se alkaa kylmentaa ilmaa. Pitaisiko yoksi sulkea koko rakkine? Silloin voi toisaalta tulla vahan kuuma.

Jugurttikin on taalla erilaista: klimppeja.